Certificació energètica d’edificis a la Garrotxa

Home / Serveis / Certificació energètica d’edificis a la Garrotxa


A Ecoaura t’oferim el servei de certificació energètica d’edificis a la Garrotxa.

Destaquem

  • Des del 1 de juny de 2013, en compliment del Reial Decret de 13 d’abril de 2013, és obligatori tenir un certificat d’eficiència energètica per a habitatges i locals.
  • El CEE serà exigible en tots els contractes de compravenda o lloguer i ara pots obtenir el teu de forma senzilla amb els professionals de Certificat Energètic a Canàries.
  • L’etiqueta energètica s’inclourà en tota la publicitat destinada a la venda o lloguer d’habitatges o locals.
  • Treu-te una gestió de sobre i posa en regla els papers de la teva propietat. Aquest pla és vàlid per a superfícies de fins 400m ².

 

Descripció:

Saber el consum d’energia del teu habitatge o local no només t’ajudarà a buscar fórmules per optimitzar i estalviar a la factura, sinó que a més, obtenir el Certificat Energètic és obligatori si tens intenció de vendre o arrendar la teva propietat.

El procés de certificació energètica estudia les condicions constructives d’un habitatge i les seves instal·lacions, l’entorn tèrmic, les condicions de funcionament i confort tèrmic o la qualitat d’aire interior, entre d’altres.

Els professionals de Certificat G. Arribas, a més de expedir-te la certificació, et lliuraran un document amb les recomanacions per millorar el nivell d’eficiència del teu habitatge o local, indicant un cost aproximat de la inversió i quant temps es podria amortitzar degut a l’estalvi de la teva factura de gas o llum.

Contacta amb nosaltres per a més informació